Sportlogic

Baiatul de la pagina 1 – Sergiu

In Comunitate on Septembrie 12, 2012 at 10:18 AM

Anunt: „Evenimentul” online (Sportlogic) – Fata (sau baiatul) de la pagina 1 – are drept scop sa ofere un minim de vizibilitate celor care au ales sportul ca fiind calea prin care doresc sa se construiasca si sa se implinesca… Sa fie siguri ca multora dintre noi le pasa fie ca ne cunosc sau nu  si ca cineva se gandeste la ei oferindu-le un moment de “vizibilitate”, bine inteles la scara la care notorietatea acestui blog o va permite.

Prin aceasta speram ca acesti tineri sa subscrie comunitatii si convingerilor „Sportlogic”  si sa transmitem parintilor si altor tineri increderea ca performanta este posibila – dar cu pretul pe care il implica:  multa educatie, sacrificii si antrenament – si este o optiune pentru fiecare dintre ei.

______________________________

Pe 15 Septembrie se vor derula la Iasi finalele campionatelor nationale la sabie la toate categoriile de varsta si sex. Stim forta lotului iesean de sabie baieti. In trecere fie spus si fetele sunt si ele fibra de campioane, doar ca baietii fac mai multa (sau/si mai des) „valva” si in concursurile internationale.

A venit deci momentul sa incepem si prezentarea baietilor. In mod normal, conform planului stabilit, ar trebui sa lasam „crema” la urma, dar fiind inaintea finalelor ne-am hotarat sa inversam putin tendinta si sa incepem cu un tragator potential viitor performer al sabiei romanesti. De ce facem asta!? Ca sa punem presiune pe el, sa-l obisnuim cu celebritatea chiar cu riscul de a i se sui la cap…

Asadar daca mergeti sa asistati la finale, fiti cu ochii si pe:

Sergiu Ciornila

Campioni sabie

Sergiu are 17 ani si reprezinta compromisul absolut intre talie/alonja si calitati atletice impresionante – inalt fiind este si rapid, exploziv de pare montat pe arcuri. L-am „citit” inca de la incalzire. De la primul sprint am pus ochii pe el. Este un profil pe care si l-ar dori antrenorii din multe discipline – atletism la 100-400, decatlon, extrema de handbal, fundas sau varf in fotbal, rugby si box cu oarece „munci de finisare” – inalt, tren inferior dezvoltat, bazin solid, nimic in plus in partea de sus si mai ales, nu pare genul care sa-si puna foarte multe intrebari – este genul de tanar cu mental solid pentru care totul este posibil… si pe buna dreptate as spune fara ezitare.

Despre Sergiu stim ca ii place inotul, „iubeste” pizza si ca asculta Eminem…

Nu vom rata nici aceasta ocazie fiindca vorba aceea – „Sport si Muzica” :).  De data aceasta dedicatia vine  de la noi pentru Sergiu si este si pentru versuri…

Ce-si doreste Sergiu pentru mai tarziu… Nu „mare lucru”; o tinerete frumoasa, plina de actiune, urmata de o „reconversie” bine gandita dar bine-inteles nu inainte sa fi castigat cel putin un titlu de Campion Olimpic.

Totul a fost spus. Nu putem sa-ti dorim nimic mai mult decat sa te avem sanatos si ca dorintele si visele tale sa se infaptuiasca… si nu uita : FA IN ASA FEL INCAT SA NU REGRETI TIMPURILE IN CARE AI PURTAT-O! (…Sabia… despre ea este vorba)… Aleluia!

– O-O Flo –

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: